Aegon Világlátó Szlalom síbiztosítás

Személyes
oldalam

Legyen élmény a síelés!

Gondoskodj előre családod biztonságáról és értékeitekről a Szlalom biztosítással!

Most minden, legalább 10.000 Ft díjú, díjrendezett síbiztosítás mellé egy termoszbögrét adunk ajándékba!

Bővebb információ az Aegon Világlátó Szlalom síbiztosításról>>

Az Aegon Szlalom Online Síbiztosítási akció részletes leírásáért kattints ide!

Az Aegon Szlalom Online Síbiztosítási akció részletes leírása:

Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. (továbbiakban Biztosító) Online Síbiztosítási akciót hirdet 2015. december 15. és 2016. március 31. éjfél között az aegondirekt.hu és aegon.hu weboldalakon.

Az akcióban részt vehet bármilyen magyarországi állandó lakcímmel rendelkező, legalább 18 éves magyar állampolgár, aki a biztosítási feltételekben foglaltak szerint Aegon Szlalom Síbiztosítási szerződés megkötésére jogosult, és legalább 10.000 Ft biztosítási díjú, díjrendezett síbiztosítást köt.

Az akciós feltételeknek megfelelő felhasználók részére, egy ajándék termoszbögrét juttat el a Biztosító.

Az ajándékot a Biztosító az Internetes oldalon külön erre a célra kialakított cím mezőben megadott szállítási címre juttatja el a Trans-o-Flex Kft. közreműködésével. Az ajándékok kézbesítése leghamarabb 2016. január 4-től kezdődik meg, de az online síbiztosítási szerződéskötési folyamatban a rendszer pontosan tájékoztatja az Ügyfelet arról, hogy a csomag kézbesítése mikor fog megtörténni.

Az ajándék készpénzre nem átváltható. A felhasználó által esetlegesen rosszul megadott szállítási adatok miatt felmerülő szállítási problémákért a Biztosítót felelősség nem terheli. A Biztosító minden tőle telhetőt elkövet, hogy a jogosultak hozzájussanak ajándékcsomagjukhoz. Az esetleges termékhibákért, a termék helytelen használatából fakadó esetleges egészségügyi problémákért a Biztosítót felelősség nem terheli.

Jelen akció a Biztosító által meghirdetett további akciókkal nem vonható össze.

Gyermekek részére féláron!
A 14 éven aluli gyerekek esetében 50%-is díjon köthető meg, ugyanakkor a szolgáltatási limitek nem feleződnek.
Sífelszerelése is biztonságban lesz
Nem kell aggódnod, nyugodtan pihenhetsz a hüttében, hagyhatod sífelszerelésed a megfelelően őrzött tárolóban, lopás esetén is megtérítjük a kárt. A védelem kiterjed a síelés közben a felszerelést ért rongálási és töréskárokra is.
Nem csak síeléshez!
Nem csak síelés, hanem a hódeszkázás, szánkózás vagy korcsolyázás közben bekövetkezett balesetek esetén is segítséget nyújtunk.
Szükséges esetben megszervezzük a mentést és kórházba szállítást
Sor kerülhet helikopteres és hegyi mentésre a limitösszegig már a legolcsóbb csomagban is.
Családi és csoportos kedvezmény
Akár 20% kedvezményt kaphatsz, ha családosan vagy min. 10 fős csoporttal utazol. Családnak számít már 1 felnőtt és 1 gyermek is.
Akár az utolsó pillanatban is megkötheted
Online, bankkártyás fizetéssel az indulás előtti utolsó esetén is megkötheted Síbiztosításunkat. A kötvényt e-mailben fogjuk elküldeni neked.
Síbalesetek
Biztosításunk felelősségbiztosítást is tartalmaz, így az általad másoknak okozott károk enyhítésében és megtérítésében is kapsz segítséget (pl. ha síbalesetet okozol).
Legyen biztonságban az autód is!
Döntő többségünk személygépkocsival utazik síelni, ha Ti is így tervezitek, akkor válaszd a gépjármű kiegészítő biztosításunkat, most nagyon kedvező díjon!
Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet itt.

Elfogadom