Aegon Gólyahír
lakásbiztosítás

Személyes
oldalam

Aegon Gólyahír Lakásbiztosítás1

Kinek ajánljuk?

Az Aegon Gólyahír Lakásbiztosítást kifejezetten kisgyermekes családok számára ajánlunk. Egy világot felfedező gyermek a családban új biztosítási igények megjelenését is jelentheti. Az Aegon Gólyahír Lakásbiztosítással szeretnénk hozzájárulni a család és az otthon teljes biztonságához.

Mitől különleges?

Az Aegon Gólyahír Lakásbiztosítás segít abban, hogy a szülők az otthonukat és számukra fontos értékeiket biztonságban tudhassák.

Az Aegon Biztosító piacvezető a lakásbiztosítások területén: eddig közel 1 millió háztartás választott bennünket. Tapasztalataink alapján egyre élesebben látjuk a régi mondás igazságát: ahány ház, annyi szokás.

Az Aegon szakértői ezen felismerésen elindulva olyan lakásbiztosítást hoztak létre, melynek központjában a család áll, és minden, ami fontos számára: gyermek, otthon, egészség, autó. A Gólyahír Lakásbiztosítás kiterjed a természeti csapások – például jégeső, felhőszakadás, villámcsapás – által okozott károk helyreállítására, ezeken túl olyan speciális esetekben is lehet rá számítani, mint például babakocsi ellopása, vagy a kertben hagyott bútorok megrongálódása. Egyetlen lakásbiztosításon belül juthatsz olyan értékes biztosítási elemekhez, amelyek a kisgyerekes szülők számára elengedhetetlenek!

Milyen célra?

Az Aegon Gólyahír Lakásbiztosítás sajátossága, hogy az alapvető biztosítási eseményeken túl további káresemények széles skáláját lefedi, melyek otthonod, családod nyugalmát leginkább veszélyeztethetik, és melyek ellen biztosítani szeretnéd azokat.

Hiszünk abban, hogy a családod, otthonod érdekében ma meghozott döntésed megalapozza a jövőd alakulását. Nagyon fontos számunkra, hogy ügyfeleink, így Te is tisztában legyél az általunk kínált biztosítások sajátosságaival, és tudd, hogy Aegon Gólyahír Lakásbiztosítással milyen sok esetben számíthatsz anyagi segítségünkre:

Babakocsi biztosításHa játszótérről, a bolt elől, vagy bármilyen köztérről2 ellopják a féltve őrzött, ideiglenesen kint hagyott babakocsit, az Aegon legfeljebb biztosítási évente egy alkalommal 100 000 Ft értékig megtéríti a babakocsi árát.

Orvosi telefonügyeletA gyerekek valamiért szeretnek hétvégén és ünnepnapon megbetegedni, de van, hogy csak a hasuk fáj, vagy rosszul érzik magukat. Az Aegon orvosi telefonfelügyelet szolgáltatással az év minden napján, napi 24 órában elérheted telefonos szolgáltatásunkát. Orvosok és más, szakképzett egészségügyi dolgozók veszik fel a telefont, és segítenek, ha kérdésed van. Megadják az orvosi-, gyermekorvosi-, fogorvosi ügyeletek, ügyeletes gyógyszertárak elérhetőségét, tanácsokkal segítenek, ha valaki rosszul érzi magát. De gyógyszerek összetételével, alkalmazhatóságával, mellékhatásaival, helyettesíthetőségével, árával kapcsolatban is segíteni tudnak. És ha előzetesen megadod az értesítendő hozzátartozóid elérhetőségét, rosszullét esetén nemcsak a mentőket vagy az orvosi ügyeletet értesítik, de a hozzátartozóknak is szólnak, hogy baj van.

Különleges üvegek biztosításaAmikor a csöppség elkezd totyogni, a család otthona teljesen átalakul. Eltesszük a gyerkőcöt veszélyeztető tárgyakat, elfedjük a konnektorokat. A legnagyobb elővigyázatosság mellett is előfordul, hogy a gyerek az üvegasztalon próbál majd diót törni, vagy a vitrinüvegen keresztül teszi vissza a mesekönyvet a polcra. Ilyenkor az Aegon Gólyahír 50 000 Ft-ig megtéríti az így keletkezett üvegkárokat.

Felelősségbiztosítás„Anyu, focival berúgtuk a szomszéd néni ablakát”, „Apu, biciklivel nekimentem a Józsi bácsi autójának” – idővel minden családban elhangzanak ezek, vagy ehhez hasonló mondatok. A PTK szerint a károkozó felelősséggel tartozik az általa okozott károkért, melyek különleges anyagi megterhelést is jelenthetnek a családnak. Az Aegon Gólyahír felelősségbiztosítási elemével több mint 22 millió forintig megtérítjük a kisgyermek által okozott olyan károkat, amelyért Te felelsz.

Balesetbiztosítás Sajnos a baleseteket elkerülni nem tudjuk, de fel lehet, és fel is kell rájuk készülni!

Az Aegon Gólyahír Lakásbiztosítás balesetbiztosításával a család valamennyi, a kockázatviselés helyén élő tagja biztosítható. Csonttörés, égés, műtét, vagy akár nagyobb tragédia (halál, rokkantság) esetén a térítési összeg enyhíti a felmerülő kiadásokat. Balesetbiztosításunk a család valamennyi ott élő tagjára kiterjed.

Személybiztosítás Váratlan műtétekre a család bármely tagjánál, akár egy kisgyereknél is szükség lehet. Jellemzően ilyen például a gyermekkori mandulaműtét, melyre a személybiztosítás keretén belül anyagi támogatást tudunk nyújtani.

Lakásdoktor Kezdő és tapasztalt szülők is tudják, hogy a gyermek rengeteg időt, odafigyelést igényel. Ha a család otthonában bármilyen kár keletkezik, a váratlan kiadás mellett komoly megterhelést jelent, hogy a gyerek és a kár is azonnali odafigyelést igényel. A Lakásdoktor szolgáltatás révén bármikor számíthatsz arra, hogy sürgős beavatkozást igénylő kár esetén megbízható szakembert küldünk, aki hétvégén és ünnepnap is kimegy az otthonodba és szakszerűen helyreállítja az eredeti állapotot, és fizetni is csak akkor kell, ha a kár a kötvényen szereplő limitnél nagyobb, és ekkor is persze csak az a feletti összeget.

A Gólyahír Lakásbiztosítás a következő esetekben nyújt biztosítási védelmet

Tűz

Robbanás

Villámcsapás elsődleges, másodlagos hatása

Vihar

Felhőszakadás

Árvíz

Hónyomás

Jégverés

Ónos eső

Földrengés

Földcsuszamlás

Kő- és földomlás

Ismeretlen építmény, ismeretlen üreg beomlása

Idegen jármű ütközése

Idegen tárgy rádőlése

Betöréses lopás

Rablás

Rongálás

Alap üvegkár

Vezetékes vízkár

Sérült csővezeték cseréje

Általános felelősségbiztosítás (EU)

Háziállattartói felelősségbiztosítás

Idegen háztartási ingóságok

Magával vitt ingóság (EU)

Fagyasztott élelmiszerek megromlása

Munkanélküliségi díjátvállalás

Beázás

Beázás nyitva hagyott nyílászárón

Elvesztés, elveszés (kulcs, bankkártya, személyi okmány)

Baleseti halál

Baleseti eredetű rokkantság (100%)

Baleseti eredetű csonttörés, csontrepedés

Különleges üvegkár (ingóságok üvegezése)

Tűz nélküli füst és koromszennyeződés

Kiegészítő üvegkár (épület speciális üvegezése)

Elfolyt víz térítése

Baleseti műtét

Baleseti égés

Lakásdoktor assistance

Szabadban tárolt vagyontárgyak lopása

Kerékpár, sportfelszerelés, babakocsi lopása

Aegon orvosi telefonügyelet


1Az Aegon Gólyahír Lakásbiztosítás egy fantázia név az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. Lakás és Szabadidő Biztosítás Plusz termékére alapozva, kifejezetten a kisgyerekes családok igényeinek megfelelően összeállított kockázatokra.
2A kockázatviselés helyén kívül, az Európai Unión belül

Segíthetünk?

Legyen szó bármilyen kérdésről, ami a Gólyahír Lakásbiztosítás kapcsán felmerült benned, szakértőink segítenek Neked!
Kattints ehhez a „Tanácsadást kérek!” gombra, kérj tőlük visszahívást, vagy akár személyes találkozót!

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet itt.

Elfogadom