Személyes
oldalam

Cikkek

Az Aegon Baba-Mama Program oldalunkat kifejezetten a kisgyerekes szülők számára hoztuk létre, azért, hogy értékes tartalmakkal és tanácsokkal járuljunk hozzá gyermeked és családod biztonságának megteremtéséhez.

Az újszülött baba kortól egészen, a bölcsődés, óvodás, majd az iskolás időszakig leggyakrabban előforduló kérdésekre és helyzetekre nyújtunk különböző megoldási lehetőségeket.

Olyan témákat olvashatsz például, mint a szülés kérdésköre, a szoptatás, a családi pozitív légkör fontossága, a mesék szerepe a gyerek életében, stb. Érdemes időről időre ellátogatnod hozzánk, mert folyamatosan bővítjük cikkeinket és minden héten újabb témakörről készülünk beszámolóval a kismamáknak, kisgyeres anyukáknak, apukáknak.

Reméljük, hogy Programunk hasznos információkkal fog segíteni Téged, mint Édesanyát – és ha csak kicsivel is, de hozzájárulhatunk gyermeked és ezáltal családod biztonságához.

A cikkek olvasásakor az ikonok fölé húzva az egeret láthatod, hogy milyen téma illetve korosztályról írunk.

Témáink:

Eszünk Pihenünk Öltözünk Beszélgetünk Fejlődünk Gyógyulunk Játszunk Olvasunk Utazunk Barátkozunk Gondoskodunk Megszülettem Énidő Tisztálkodunk

Korosztályaink:

Babát váróknak Újszülött (0-3 hónapos) Csecsemő (3-12 hónapos) Kisded (1-3 éves) Óvodás (3-6) Kisiskolás 6+

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet itt.

Elfogadom